Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ tęsia kovą dėl ketvirtosios vietos reguliariame „Betsafe-LKL“ čempionato sezone, o balandžio 21-ąją uteniškių laukia akistata su Žydrūno Urbono treniruojamais „Šiauliais“. 

Varžovas

Šiame „Betsafe-LKL“ čempionate „Šiauliai“ yra iškovoję 7 pergales, patyrę 19 nesėkmių ir turnyrinėje lentelėje rikiuojasi 9 vietoje. 

Gruodžio mėnesį Saulės miesto komandoje įvyko permainos – dvi pergales per 14 turų su komanda iškovojęs Nikolajus Mazuras buvo atleistas, o prie „Šiaulių“ komandos vairo stojo Žydrūnas Urbonas. 

Naudingiausi krepšininkai

Šiame sezone „Šiaulius“ į priekį veda 196 cm ūgio gynėjas Leonardas Thorpas. Legionierius per vidutiniškai 28 aikštelėje praleidžiamas minutes pelno po 13,7 taško, atlieka po 6,6 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 16,6 naudingumo balo. 

Puikų asmeninį sezoną žaidžia ir Paulius Daunusevičius, kuris fiksuoja 12,4 taško, 5,6 atkovoto kamuolio ir 12,9 naudingumo balo vidurkius. 

Tarpusavio susitikimai

Šiame „Betsafe-LKL“ sezone Utenos ir Šiaulių komandos tarpusavyje kovėsi dukart ir abu sykius užtikrintai nugalėjo O.Kostičiaus auklėtiniai. 

Spalio mėnesį vykusioje akistatoje Utenoje aikštelės šeimininkai įrodė savo pranašumą – 88:68, o gruodžio mėnesio rungtynėse uteniškiai tiesiog nepasigailėjo „Šiaulių“ komandos ir sutriuškino juos jų pačių namuose – 103:66. 

Bilietus į rungtynes su svečiais iš Šiaulių galite įsigyti ČIA, taip pat ir „Kakava“ kasose: 

  • Utenos turizmo informacijos centras, Bažnyčios g. 1
  • Maxima XX, informacijos skyrius, Basanavičiaus g. 108B, Utena.
  • Maxima XX, informacijos skyrius, Aušros g. 78 B, Utena.